tisdag 5 januari 2010

Ny start, nya möjligheter!

Nu sätter den nya terminen igång på måndag (torsdag för oss pedagoger) och den kommer bjuda på en massa roliga saker! Alla nystarter ger en nykick.

Jag har införskaffat lite material inför denna start, så som rött, blått och mönstrat tyg på IKEA. Gjorde ett fynd, blev totalt 14 meter. Köpte även några paket med tuschpennor och några maskerad saker i tyg, som jag tror kan bli roliga att ha med sig. De kommer jag i och för sig nog inte ta med upp i denna tur.

Har även hittat en del av mina böcker inom musik och körsång, som jag kan ha nytta av vid planering av musikpassen som jag ska ha denna termin. Några kanske undrar vad som gjort att jag har en hel del sådana böcker, men det beror på att jag hade lite svårt för att bestämma mitt andra ämne - slöjd eller musik. Det blev slöjd, men hade varit minst lika roligt med musik. Nu får jag iaf ha det också. :)

Köpte en pixibok i Hamburg, vilket kan användas i tyskan och mamma och pappa har köpt några barnböcker som jag också packat ner i väskan och ska ta med upp. Jag har även inhandlat några nya palter på rea, vilket gör att det känns extra roligt. Jag känner mig som ett litet barn som ska börja skolan varje gång och vill ha något nytt och fint att bära. :)

Som ni märker, blir det en del som kommer släpas med upp till Sthlm och den nya terminstarten.

Nu ska jag ut och gå en promenad med min vän H.
Ha det toppen och njut av de sista dagarna!
Kramkram