måndag 23 februari 2009

Sportlov

Hejsan!

Tack för era uppmuntrande ord! =) Jag är väldigt glad över att ha mitt goa arbetslag, som är otroligt förstående till vilka det är jag har att tampas med. Fördelen med att arbeta som jag/vi gör, är att vi har alla barn och alla barn är allas barn. :)

I fredags utsåg vi periodens elev, en från varje ansvarsgrupp (4st). Vi pedagoger uppträdde på scenen med afrikansk dans, vilket gjorde så att alla elever skrattade hjärtligt. :) Alla elever utom tre deltog, från min ansvarsgrupp, då de inte hade skött sig och därför fick sitta kvar i ansvarsrummet och prata med en av pedagogerna om vad de hade gjort. När jag kom upp igen, så fick jag ett skriftligt förlåt från dessa tre. Under tiden hade rektorn ett samtal med min ansvarsgrupp angående deras beteende.

Efter dagens olika arbetsuppgifter, åkte vi stressade iväg till ett litet spa och fick där koppla av med bubbelpool, massage, bastu och efteråt åt vi i arbetslaget en tre rätters middag. Kvällen var väldigt trevlig och gav tillfälle att prata annat än skola/arbete. :) Underbart slut på en vecka och en början på ett lov.

Idag har jag sportlov, men har ändå tagit mig till jobbet för att försöka jobba undan en del som inte blivit gjort. Har även sorterat mitt berg av papper, vilket kändes behövligt. :)

Men nu ska jag åka hem, via centrum, för att försöka fixa internet hemma och köpa mat.
Ha en trevlig vecka!
Kramar!

2 kommentarer:

Liza sa...

Vad skönt med sportlov,det är du värd efter allt slit dessa veckor.Kram o ha ett fortsatt skönt sportlov.

Kristina sa...

Skönt att du får lite andrum nu och vi får hoppas att den skriftliga ursäkten är ärligt menad, så att det blir en bra nystart efter lovet.